wat is een moderne camera

Een amerikaanse fotograaf Eric Pickersgill heeft verwijderd van de smart phones en digitale apparaten portret van. Het project is “Verwijderd”. De foto-serie zou je graag kennis maken met mensen die net hoe verslaafd we hebben de digitale technologie. Pickersgill door de manier waarop je weet dat hij de verslaafden onder hen.

wat zijn moderne camera ‘ s

wat zijn moderne camera ' sDe fotograaf is in een rustige New York koffie geïnspireerd. Een familie zat naast de Illium café en helemaal niet van elkaar. Bijna niet praten, de moeder en de twee meisjes gewoon de telefoon trail begon te jammen. De vader staarde uit het raam, helemaal alleen en verdrietig, terwijl naaste familieleden zat naast haar. Soms ook mijn vader merkte op hoe dingen online te vinden.
De foto ‘ s zijn erg surrealistisch effect, want het is goed zichtbaar op het afhankelijk zijn van de digitale structuur. Moet je kijken naar de foto ‘ s en denk erover na.

Vandaag de dag, bijna elke mobiele telefoon heeft een ingebouwde camera, en hoewel dit kleine apparaat is geen vervanging voor de traditionele camera, relatief goed, web communicatie is geschikt voor foto ‘ s omdat het kan worden bereid. De technische raad, daarnaast geven wij u een aantal ideeën, de camera van de mobiele herstel.

Als de camera van uw telefoon regelmatig je wilt gebruiken, het eerst van al, we moeten een beetje werken aan de techniek. Laten we eens kijken, wat is de moeite waard aandacht te schenken aan! We gingen sluiten. Hoe dichter u bij wat u opneemt, hoe beter de opname. Het is nog steeds het midden van de gouden regel bij het traditionele machine foto, vooral de mobiele telefoon,

waar de kleine resolutie (de gemiddelde telefoon is 1.3-2 megapixel) en de laagste zoom is ook zeer schadelijk voor de opname kwaliteit. De digitale zoom gebruiken alle middelen om te voorkomen dat – het meest op de telefoon, net als zij, want het is een heel slechte foto kwaliteit: de “dichter” u wilt details, later kunnen we knip de goede resolutie foto, als we niet genoeg weten om te gaan dicht bij het onderwerp.

wat de hardware parameters moet een moderne camera

wat de hardware parameters moet een moderne cameraOok moet er echter voor zorgen dat we niet te dicht: veel apparaat een paar tien-centimeter bereik binnen de onscherpe beelden produceert een super dichtbij fotoshoot en incompetent. Het is aan te raden een paar test foto ‘ s met een test telefoon, een minimale focus afstand van het nieuwere type auto-focus optiek gemonteerd, dit is gemakkelijker om te raken van de juiste focus, hoewel in het donker vaak mislukt.

Laat het stabiel! De nachtmodus in aanvulling op het normale omstandigheden de foto ‘ s ook, het is belangrijk dat u niet verplaatsen van het apparaat, al was het maar omdat veel van de telefoon relatief lange tijd de ontspanknop wordt ingedrukt en de opname wordt gemaakt. Als u kunt vertrouwen op hem, of moeten we gaan zitten als we aan het fotograferen bent, houd uw handen op het sneller en stabieler, en we gaan met twee handen de telefoon.

Tegenwoordig meer en meer apparaten hebben een aparte sluiterknop, meestal in de mobiele kant, dat maakt het wat makkelijker voor ons, bij het ontbreken daarvan, echter met een menu-toets-klik om te vuren van de record – en als u de toets hard op de verkeerde plaats, of gewoon echt nodig om te druk, dus camera-shake gemakkelijk optreedt bij de opname. We ervaren dat we weten, aan het vuur van de camera.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *