wat is een moderne camera en wat zijn de eigenschappen

Zorg ervoor dat je goede verlichting! Ik bel niet de fotografie-licht-prijs: zonder licht kun je niet… De telefoons dwerg-lens camera, de helderheid is het meestal veel erger dan de traditionele machines, dat is de reden waarom de verlichting is ook de noodzaak om meer aandacht te besteden aan hun gebruik tijdens. Vermijd het tegen het licht, de slechte licht omstandigheden als je kunt, gebruik van licht (up aan de hand van de lampjes op de “target” licht op).

Het bewerken van de foto ‘ s

Het bewerken van de foto ' sIdeaal, als de mobiele telefoon is de led-foto-licht (“flash”) is ook uitgerust, dit helpt in de nacht-fotografie, natuurlijk alleen als we dicht genoeg bij het doel om de individuele punten. Menig telefoon heeft een nacht-modus, echter, dit neemt meestal de sluitertijd, kan dus gemakkelijk te produceren om wazige beelden. Om dit te voorkomen, op dit moment, bij voorkeur, zet uw telefoon, of een hand met iemand voor het schieten.

De telefoon van de witbalans opties instellen (witbalans) is ook de moeite waard om te lezen. Deze zijn meestal pre-instellingen zijn onder andere een elektrische gloeilamp, tl en daglicht, en de echte, de effect type is anders. Als u niet zeker bent, en er is een kans om meer te doen opnemen in een andere setting. Na een tijdje zullen we het weten welke terug te geven de beste kwaliteit, d.w.z. dat, wanneer je geen gele of blauwer in beeld dan normaal.

Hoewel meer en meer fotografen op de telefoon ingebouwde foto-editing-functie, als je de beste kwaliteit die u wenst te bereiken, is het beter om de computer voor back-up en retoucheren van de afbeeldingen. Goed materiaal en je wilt ontvangen, als de maximale resolutie, zoom en andere speciale effecten zonder een foto – en we zullen vervolgens toe te voegen aan de PC. Als er een plaats is, willen we niet onmiddellijk de mislukte opnamen hetzij, als het display van de telefoon normaal gesproken kun je niet goed zien wat het beeld eigenlijk is. Je zou kunnen eindigen met een minder goed beeld nemen we,

omdat alleen de monitor kan beslissen wat beter werkte. De foto ‘ s vast te leggen kunt u gebruik maken van de telefoon zelf de client-software en data kabel. Dit is echter niet voor alle modellen, en de aankoop van een paar duizend huf kosten – en als het er is, dan ben ik er niet zeker van dat het werkt betrouwbaar (we hebben een heleboel keren dat we te maken hebben met dergelijke taken). Mogelijke oplossing zelfs de Bluetooth: USB-adapter om je PC een paar duizend forint die je kunt kopen.

geheugenkaarten in de camera

geheugenkaarten in de cameraAls het apparaat kunt een geheugenkaart is geplaatst, zal het veel gemakkelijker omgaan met een card reader: is het ook kost een paar duizend forint, maar u kunt ook blijven gebruiken, als je in plaats van de telefoon van het andere type, en niet alleen in eigen land, kunt u opslaan met de foto ‘ s.

Als al het andere faalt, de beelden of MMS kunt u ons het e-mail adres. Op dit moment, e-mail, maar MMS moet worden verzonden vanaf de telefoon, maar een telefoonnummer in plaats van het e-mailadres moet ingevoerd worden, en kan de foto als bijlage. Deze functie is vooral handig als u zelden nemen we foto ‘ s met de telefoon, en geen kabel, geen kaarten, niets, rechts, in dit geval, van de MMS-eg, de maximale grootte van de aanbieder zijn beperkt, dus ik ben niet zeker van het krijgen van de beste kwaliteit, maar beter dan niets, het is beter.

Houd de lens reinigen. Omdat de telefoon is meestal in je zak, tas dragen, de optische vezel kan gemakkelijk bekoszol├│dhat. Klein ding, maar het deed geen pijn voor elk gebruik om te kijken, en een geschikt reinigingsmiddel tool (doek, borstel) om dicht bij de hand, als je veel fotografeert.We maken een beeld, en we zijn blij om te zien dat alles perfect is. De foto is er al helemaal klaar voor het familie-album, Facebook, print of online galerie. Zo ‘ n gelukkig het geval, echter, is vrij zeldzaam. Meer waarschijnlijk het is dat de afgewerkte foto terug te kijken, een soort van kleine, maar meer vervelend probleem waar we mee kampen. De meest voorkomende “fouten”: het beeld is goed gedaan, de dynamiek die we kregen, maar de focus en diepte van het veld is niet waar het zou moeten, of het beeld is te donker/te licht is (“geblazen”)… Duizend kleine fout kan optreden. Van deze, de vervelende, ieders favoriete boeman, de “iets in de weg” fenomeen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *